Wednesday, 27 January 2016

New Year, New Breath


Pada awalnya entry ni untuk satu giveaway tapi malangnyaa aku tak menang. Hahaha okay sedihnyaa weh haha. Tak apa, disebabkan entry ni aku buat bersungguh-sungguh. Makanya, aku sayang sangat nak padam.

Di sini aku menyatakan azam aku yang inshaaAllah aku nak buat sebaik mungkin.


Azam aku tahun ni 2016 ialah...

  • Dah nama budak sekolah, SPM la pulak tu. Hah mestilah keputusan yang cemerlang gemilang lagi terbilang. Amin!
  • Add maths aku boleh lulus tahun ni dan SPM real dapat kredit kurang-kurang
  • Solat nak penuh!
  • Puasa nak penuh!
  • Jadi senior cool kat sekolah
  • Bagi ibu dengan bapak menangis sebab terharu tengok result. Weh, doakan aku please. Yey sayang kau!
  • Tak nak dengki mendengki antara kawan-kawan. Susah sama-sama, senang sama-sama. Result gempak pun biar sama-sama.
  • Menghabiskan sisa waktu untuk bersama kawan-kawan kat sekolah dengan sebaik-baiknya


First aku rasa point pertama susah. Mak aku siap nak 6A lagi. Main order aje! Susah weh jujur untuk aku susah nak tunaikan permintaan mak aku :')

Second point, inshaaAllah aku akan cuba sebaik-baik-baik-baiknyaaa untuk jadikannya kenyataan. Sayanglah weh, kalau belajar 2 tahun tapi gagal dalam real exam :')

Third point, inshaAllah. Dokan aku ya :')

Forth, dengan izin Allah juga.

Fifith, HAHAHA itu kelakar

Sixth, should be on top on my list right? huhu

Seventh, #Pray4AnakPakcikAzwar

Eight, i will i will i will i love all my friends even aku selalu sakat, gurau teruk dengan diorang. Diorang still smile and chill. Ya ah i am just joking kot! Especially aku selalu kata Ros tak lawa hahaha.

Sekian, entry aku. Anyway, aku masih sedih yaa tak menang haha. kbye salam!





1 comment:

  1. blogwalking dari ga yg sama...done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete

Buat apa tuuu? Meh comment sekejap!

Search